Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-18u

  • Heb je een vraag?
  • Fr/Nl

Thomas Cook schenkt bijzonder veel aandacht aan kindvriendelijke vakanties.
Wij bieden een breed gamma aan attractieve kinderkortingen, kindvriendelijke hotels, ruime familiekamers, waterparadijzen en kinderanimatie in de taal van jouw kind.

Lollo & Bernie zijn de allerleukste giraf en beer ter wereld. Kids vinden hen geweldig! Ze doen niets liever dan ravotten, avonturen beleven en wedstrijdjes spelen. Lollo & Bernie wonen in MiniLand. Het zijn de beste vrienden en ze lachen heel wat af! Lollo houdt van dansen: wanneer er een muziekdeuntje weerklinkt, kan ze haar pootjes niet stil houden. Bernie haalt dan weer heel wat grapjes uit.

Onze Thomas Cook animatoren spelen in juli en augustus spelletjes in het teken van Lollo & Bernie.
Kom jij met ons meespelen? Alle kids welkom voor uren en uren speelplezier!

  • Kindvriendelijke hotels met ruime familiekamers, kinderzwembad,...
  • Nederlandstalige kinderanimatie in de zomermaanden juli en augustus, door een eigen opgeleide Thomas Cook animator
  • Voor kids van 3 tot en met 11 jaar
  • 6 dagen per week, in voor- en namiddag en ook op bepaalde avonden
  • Creatief spelen en nieuwe vrienden maken, met een sprankeltje avontuur
  • Een superleuke vakantiebeleving voor de kids
  • Dagelijks animatie

Al 5 jaar werken we zeer nauw samen met Thomas Cook om de wereld van Studio 100 op vakantie te brengen. In het verleden hebben we kinderen reeds een unieke ervaring bezorgd met onze gethematiseerde Mega Mindy-, Plop- en K3- vliegtuigen, en in de vliegtuigen loopt momenteel nog steeds ons veiligheidsfilmpje met Studio 100 figuren: een echt succesverhaal! Maar belangrijk zijn natuurlijk onze Thomas Cook Junior Clubs: unieke hotels met bijzondere aandacht voor kinderen en een flinke dosis Studio 100 animatie. Deze animatie werd ontwikkeld door een creatief team binnen Studio 100 zelf. Door de verschillende populaire figuren aan bod te laten komen in de spelletjes, creëren we een vertrouwde wereld, waarin kinderen en ouders zich op hun gemak voelen.

Samen met Thomas Cook en de door hen zorgvuldig geselecteerde animatoren, doen we er dan ook alles aan om van elke Junior Club vakantie een fantastische Studio 100 beleving te maken. Want zeg nu zelf, op reis gaan is leuk, maar is natuurlijk nog een pak leuker als je favoriete Studio 100 vrienden van de partij zijn!