Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Agadir bij Thomas Cook

vlucht brussel Agadir

We hebben goedkope vluchten naar Agadir voor jou

De grootste badplaats van Marokko? Dat is Agadir. In deze moderne havenstad schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar. Je vindt er brede lanen, mooie tuinen en prima hotels. Bekijk snel onze vluchten naar Agadir. Reserveer en …vertrek!

Een onvergetelijke strandvakantie

Agadir is jouw ideale bestemming als je toe bent aan een luilekkervakantie. Op de ongerepte stranden kom je helemaal tot rust. Er waait een verfrissende zeebries door je haren. Mag het voor jou wat actiever? Leef je dan uit in watersporten zoals windsurfen of jetskiën. Hoe je in deze wondermooie badstad geraakt? Met een van onze vluchten naar Agadir natuurlijk!

Ongedwongen genieten

In Agadir heerst een ongedwongen vakantiesfeer. Ga zitten op een terrasje. Kuier rond op de souks. Of smul van heerlijke sardientjes in de haven. Ben je een natuurliefhebber? Ga dan zeker vogels spotten aan de Sous-Massa. Op deze plaats – waar twee rivieren samenstromen – kun je tot liefst 250 vogelsoorten spotten.

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Agadir? Die vind je bij Thomas Cook Airlines. Reserveer je tickets tegen een eerlijke prijs. Stap aan boord van onze airbus en laat je verwennen door ons luchtvaartpersoneel. Goeie reis!