• Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Alles voor een geslaagde vakantie zonder zorgen

De ruimste All Inclusive

De Aldiana all inclusive-formule is één van de ruimste op de markt. Ze omvat ook gratis toegang tot allerlei sport- en wellnessfaciliteiten, kinderanimatie en hoogstaand entertainment.

 • Een voortreffelijke keuken: de Aldianachefs gebruiken enkel de beste en de meest verse producten. Hun excellente bereidingen vind je uitgestald op rijkelijke buffetten met een mix van regionale specialiteiten en  internationale gerechten. Alle Aldianachefs zijn overigens lid van ‘Eurotoques’, de vereniging die waakt over het culinaire erfgoed van Europa.
 • Een voortreffelijke wijnkaart: Elke club heeft zijn eigen sommelier. Die maakt er een punt van je de beste regionale wijnen aan te bieden. Want een voortreffelijke maaltijd vraagt om een voortreffelijke wijn.
 • De beste wellnesscentra: de wellnesscentra in de Aldianaclubs zijn tempels voor het vermoeide lichaam. De wellness experts bieden er een ruim aanbod aan behandelingen, gaande van Ayurvedische massages, over algenbehandelingen tot allerlei Aziatische en Afrikaanse behandelingen.
 • Uitgebreide sportmogelijkheden: tijdens de vakantie heb je eindelijk tijd om wat meer te sporten. Of je nu gaat voor tennisslagen of golfslagen. Of je wil sporten onder het water of op het water. Of je op de mountainbike de streek wil verkennen of met de koersfiets. Of je van fitness houdt of van yoga. Of je alleen wil sporten of met vrienden. Of je een ervaren sporter of een beginneling bent: bij Aldiana kan het allemaal!
  • Alles kits voor de kids

   Animatie voor de kinderen: Aldiana is er ook 100% voor de kinderen met voor elke leeftijdsgroep een aangepast programma. Sleutelwoorden daarbij zijn creativiteit, sport, fun en actie.  Alles gebeurt onder professionele begeleiding van vakkundig opgeleide animatoren.

   • 2 tot 3 jaar: de Delfini’s:  de kinderen van 2 tot 3 jaar worden in alle clubs opgevangen door pedagogisch gevormde medewerkers. De peuters mogen zich verwachten aan allerlei leuke sprookjes en activiteiten zoals vingerverven. De Delfiniclub is dagelijks open van 9u00 tot 21u00, dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
   • 4 tot 6 jaar: de Flippers: Vanaf 4 jaar zijn jouw kids geen baby’s of peuters meer: het zijn nu stoere kerels en onvervalste prinsessen. Ze beleven een onvergetelijke vakantietijd, o.a. tijdens de piratendagen en de familie-olympiade. Het middag- en avondeten, snacks en dranken zijn ook hier in de prijs inbegrepen.
   • 7 tot 17 jaar: Dolpins, Youngsters & Teenies:  ook de oudere kinderen komen niets te kort. In de Belgische schoolvakantieperiodes nemen de Dolphins (7-10 jaar) bv. deel aan een schattenzoektocht, aan nachtwandelingen en zelfs aan heuse motodagen. De Youngsters (11-13 jaar) halen hun hartje op bij de dansshows en de strandolympiade. De Teenies (14-17 jaar) tenslotte beleven een te gekke vakantietijd tijdens de discospecials en op hun eigen Teenie-Radio.