Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Alicante bij Thomas Cook

vlucht brussel Alicante

We hebben goedkope vluchten naar Alicante voor jou

Kies je voor een van onze vluchten naar Alicante? Dan mag je rekenen op een boeiende vakantie. Ga eerst op ontdekking in de charmante stad zelf. En reis daarna door naar Benidorm, waar je geniet van een onvergetelijk strandvakantie.

Op ontdekking in de stad

Alicante is een stad aan de Spaanse Costa Blanca. Kuier er zeker eens door de oude wijk Santa Cruz. In deze wirwar van steegjes en trappen sieren witte huisjes het straatbeeld. Ook een bezoekje waard: het kasteel van Santa Barbara, de kathedraal van Sint-Nicolaas en het Museum voor Schone Kunsten.

Relaxen op het strand

De Costa Blanca: dat is … Benidorm! Hier beleef je een zalige luilekkervakantie. Vlij je neer op het strand, duik in de Middellandse Zee en maak een wandeling op de promenade. Of zoek de gezellige winkels, restaurants en bars in de kuststad op. Hoe je in no time aan deze costa staat? Met onze vluchten naar Alicante natuurlijk!

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Alicante? Die vind je bij Thomas Cook Airlines. Reserveer je tickets tegen een eerlijke prijs. Onze eigen airbus brengt je veilig naar je bestemming.