Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Bangkok bij Thomas Cook

vlucht brussel marokko

We hebben goedkope vluchten naar Bangkok voor jou

Stad van tegenstellingen

Bangkok: de hoofdstad van Thailand. En een plaats van tegenstellingen. Je vindt er luxueuze kantoorbuurten en arme sloppenwijken. Authentieke tempels en moderne wolkenkrabbers. Hier heerst een drukte vanjewelste. Maar er is ook … groen en rust. Daarvoor moet je in het Lumphini Park zijn. Wil je deze bruisende metropool bezoeken? Bekijk dan snel de vluchten naar Bangkok op de Thomas Cook-website.

Een waaier van activiteiten

Wie naar Bangkok trekt, zal zich niet vervelen. Want er is van alles te zien! Verdienen een plaatsje op jouw programma: de Nationale Bibliotheek en het Koninklijk Paleis. Mag het voor jou iets luchtiger? Trek dan naar het pretpark Dreamworld of bezoek het dierenpark Siam Ocean World. Ook shopfanaten halen hun hart op in deze stad. Want het bruist hier van gezellige marktjes en imposante winkelcentra. Zin in een onvergetelijke reis? Reserveer dan nu jouw plaats op een van de vluchten naar Bangkok.

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Bangkok? Die vind je bij Thomas Cook. Surf naar onze website. En ontdek de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. In één oogopslag zie je hoe je het goedkoopst naar Bangkok vliegt. Handig, toch?