Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Barcelona bij Thomas Cook

vlucht brussel Barcelona

We hebben goedkope vluchten naar Barcelona voor jou

Zin in een topper van een citytrip? Reis dan naar Barcelona. Deze bruisende wereldstad aan de Middellandse Zee heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie. Van mooie stranden, over culturele bezienswaardigheden, tot heerlijke gerechten. Komt het water je al in de mond? Bekijk dan snel de vluchten naar Barcelona en reserveer je ticket bij Thomas Cook.

De ideale mix van cultuur en ontspanning

Wie Barcelona zegt, denkt … Gaudi. Deze beroemde kunstenaar liet hier pareltjes van bouwwerken achter. Niet te missen: de indrukwekkende Sagrada Familia en het groene Park Guëll. Zin om te shoppen? Dan ben je in deze hippe stad aan het juiste adres. Je vindt er de ene winkelstraat na de andere. Met moderne shoppingcentra en authentieke winkeltjes. Hoe je in deze geweldige metropool geraakt? Met een van de vluchten naar Barcelona op onze website!

Luieren op het strand

Het unieke aan Barcelona? Dat het stad én strand combineert. Wie uitkijkt naar wat zonneklopperij, komt hier dus uitgebreid aan zijn trekken. Leg je op het strand, fiets op de boulevard of wandel in de haven. En ervaar het vakantiegevoel op-en-top. Op de vele terrasjes geniet je onder een parasol van de lekkerste tapas. Of van een overheerlijke paella. Smakelijk!

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Barcelona? Die vind je bij Thomas Cook. Surf naar onze website. En ontdek de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. In één oogopslag zie je hoe je het goedkoopst naar Barcelona vliegt. Als dat niet handig is!