Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Bij Thomas Cook betaal je makkelijk en veilig

Met creditcard

Hou je kaart bij de hand zodat je dadelijk kaartnummer, vervaldag en verificatiecode kan ingeven. De beveiligingssoftware van Ingenico staat in voor een veilige betaling.

Met bankkaart

Bancontact is het meest geliefde en gebruikte betaalmiddel in België. Hou je kaart bij de hand tijdens de betaling zodat je dadelijk kaartnummer en vervaldag kan ingeven. De beveiligingssoftware van Ingenico staat in voor een veilige betaling en verwijst je door naar de online betalingssoftware van jouw bank. Voer je betaling uit volgens de gewone overschrijvingsprocedure, met behulp van je kaartlezer.

Via gespreide betalingen

Als je minstens 90 dagen voor vertrek boekt, kan je kiezen om je reis in verschillende keren te betalen.
Eerst betaal je een voorschot, vervolgens per maand een tussenbedrag en ten slotte is jouw saldo betaald uiterlijk voor je vertrek. De betalingen worden automatisch maandelijks uitgevoerd via creditcard. De gespreide betalingen zijn dus enkel mogelijk via Visa of Mastercard.

Via overschrijving

 

Betalen via overschrijving kan tot 28 dagen voor afreis. We zenden het overschrijvingsformulier naar je e-mailadres. Jouw boeking wordt pas definitief na overschrijving van het voorschot.