Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl
Je vliegvakantie start hier
Kies je vertrekdatum
Kamer 1:
Voeg een kamer toe
Zoeken  (5914)  Geavanceerd zoeken
Je hebt X recente zoekopdrachten
Je recente zoekopdrachten

Thomas Cook vliegt vanaf nu met Brussels Airlines

Zo geniet je van evenveel comfort aan boord als op je bestemming*. Neem een vliegende start en ontdek onze vele voordelen!

Ruimer aanbod

Geniet van een nóg grotere keuze aan afreisdagen en tal van nieuwe vakantiebestemmingen. Wekelijks vliegen we 7 keer naar Tenerife, 12 keer naar Mallorca en maar liefst 17 keer naar Kreta, ...
Boek je volgende vliegvakantie en geniet van de vele voordelen.

 

Flexibel inchecken

Flexibiliteit troef! Win tijd door vooraf in te checken. Vanaf 23u voor je vertrek kan je online of mobiel inchecken op de site van Brussels Airlines. Gebruik daavoor de 6 laatste cijfers van je reservatie of het PNR nummer dat op je reisdocumenten staat. Ben je toch vergeten op voorhand in te checken? Geen probleem, in Brussels Airport kan je ook nog inchecken aan de rijen 2 en 3 via een Express check-in kiosk.
Heb je Premium Service geboekt? Dan kan je door de extra snelle aparte ‘Flex&Fast’ check-in.

 

Stoelreservatie

Zit je het liefst aan het raam of heb je een andere favoriete plaats? Geef jouw stoelvoorkeur door aan je reisagent of contacteer ons op het nummer: 070 750 243.
Stoelreservatie is inbegrepen als je Premium Service boekt of kan aan € 9,99 per persoon per enkele reis.
Vanaf 23u voor je vertrek kan je online inchecken op de site van Brussels Airlines en gratis je stoel te reserveren uit de nog beschikbare stoelen.

 

Meer bagage

No stress als je je reiskoffer inpakt! Neem nu nóg meer bagage mee: per persoon 1 stuk ruimbagage meenemen van 23 kg in plaats van 20 kg en maximum 2 stuks handbagage van in totaal 12 kg in plaats van 6 kg.

Opgelet: er zijn enkele uitzonderingen op deze regel, namelijk:

  • Voor Tunesië met Tunisair: max 8 kg handbagage + 20 kg ruimbagage
  • Voor Malta: max 10 kg handbagage + 20 kg ruimbagage

Bagage is inbegrepen in de prijs en hoeft niet extra bijgeboekt te worden.

Het inchecken van je bagage in Brussels Airport kan in een van de Self Service baggage drop-off toestellen (Scan&Fly). Dit filmpje toont je hoe dat werkt. Vraag gerust hulp aan een medewerker van Brussels Airlines indien je hiermee nog niet vertrouwd bent.

 

Omruilgarantie

Tot 4 weken vóór vertrek kan je je vakantie gratis wijzigen. Verander van hotel of bestemming!
Bekijk de voorwaarden van onze omruilgarantie.

 

Vaste vluchturen

Wij garanderen jou geen vluchtwijzigingen want Brussels Airlines vliegt altijd op vaste uren.

Dankzij het nieuwe partnership met Brussels Airlines, worden zo goed als al onze vluchten rechtstreeks uitgevoerd en geniet je van gegarandeerde vluchturen voor deze vluchten.

 

Topservice made in Belgium

Meer dan 3000 medewerkers van Brussels Airlines staan tot jouw dienst op de luchthaven. Heb je een vraag of zoek je hulp? Spreek ze gerust aan. Het personeel van de Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines spreekt perfect Nederlands.

 

Vlotte doorgang

Snel door de veiligheidscontrole? Dankzij de Fast Lane op Brussels Airport sta je niet in de file en ben je in geen tijd door de controle! Surf naar het webadres dat op je reisdocumenten staat vermeld en vraag een Fast Lane pass aan met je boekingsnummer en familienaam.

 

Vlieg rechtstreeks

Vlieg zo snel mogelijk naar je vakantiebestemming. Met ons verlies je geen kostbare vakantietijd aan nutteloze tussenstops. Maar liefst 95% van onze vakantievluchten zijn rechtstreeks. Geen enkele vliegmaatschappij doet beter.

 

Zit comfortabel

Vakantie betekent ontspannen en daarom hechten wij belang aan jouw comfort ook op het vliegtuig. Plof neer in een comfortabele stoel met voldoende beenruimte.

 

Gratis digitale krant

Download gratis je favoriete krant. Kies uit een breed aanbod aan kranten en magazines om te lezen tijdens je vlucht. Volg de instructies tijdens je online check-in en ontvang een unieke code. Hiermee kan je op de dag van je vertrek je gratis krant downloaden op je toestel. Veel leesplezier!

 

Smullen aan boord

Op vluchten van Brussels Airlines heb je een ruime keuze aan drankjes, heerlijke snacks, Belgische frietjes en vers bereide maaltijden van The Foodmaker, een Belgisch bedrijf dat ultravers en gezond eten maakt met biologische en lokale seizoensproducten.
Bekijk het menu online of bij je reisagent en bestel aan boord aan democratische prijzen.

Heb je Premium Service geboekt? Dan geniet je van een heerlijke premium maaltijd aan boord.

 

Verrassing voor kinderen

Jouw kinderen vinden vliegen ongetwijfeld leuk! Zeker nu alle kinderen een gratis speelgoedje krijgen op de vlucht. Zij zullen zich alvast niet vervelen.

 

Premium Service

Een superieure klantenervaring dankzij een snelle check-in, Fast Lane en toegang tot de exclusieve “The Loft” lounge op Brussels Airport, trendy maaltijden en dranken aan boord, zitplaatsen vooraan, …
Dit voordeel is optioneel. Ontdek al wat onze Premium Service jou te bieden heeft.