Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Berlijn: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Berlijn »

Citytrip Berlijn


Berlijn: oud en getekend door haar traumatische verleden? Niets is minder waar. Kom naar de stad voor zijn rijke en gevarieerde cultuur. En ontdek hoe het groene Berlijn je kan bekoren. Jong of oud: iedereen beleeft hier een onvergetelijke citytrip.

Een waaier van activiteiten

Zin in een cityrip Berlijn? Deze tips helpen jou alvast op weg. Wip binnen in de hippe winkels. Geef je ogen de kost aan architecturale pareltjes. En snuif de sfeer op bij grootse evenementen. Je verplaatsen doe je er heel gemakkelijk: te voet, met de metro, of … op je stalen ros. Berlijn bruist van het leven. Maar tot rust komen doe je in de wondermooie parken. En dan ben je ’s avonds klaar om een stapje in de wereld van het Berlijnse nachtleven te zetten. Een citytrip Berlijn? Bezienswaardigheden genoeg!

Een duik in het verleden

Gebeten door het verleden? Bezoek dan het Duits Historisch Museum. Hier kom je alles te weten over Hitler en zijn entourage. Of wat dacht je van een wandeling langs De Berlijnse Muur? Twintig jaar na de val zie je hier nog altijd de restanten van het indrukwekkende bouwwerk. Om stil van te worden …

Reserveer nu je citytrip

Klaar voor een superschöne citytrip naar Berlijn? Ook last minute kun je bij ons terecht. Reserveer snel en profiteer van de VakantieGarantie bij Thomas Cook.

All Inclusive