Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Boedapest: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Boedapest »

Citytrip Boedapest


Op de koffie bij de Koningin van de Donau

Een bijzondere citytrip? Laat je door Boedapest verrassen, de vorstelijk mooie stad die door de Donau in tweeën gedeeld wordt. In het heuvelachtige Boeda halen cultuurminnaars hun hartje op. Ontdek de Romeinse forten, middeleeuwse straatjes, barokke musea, Habsburgse paleizen en architecturale pareltjes in Jugendstil. Het zakelijke centrum Pest met zijn bruisende winkelstraten en levendige pleintjes lokt trendy cityhoppers. Strijk neer op een van de vele authentieke terrasjes, en geniet van het wervelende straatbeeld.

Budapest: Citytrip naar werelderfgoed

De Kettingbrug, de oudste én mooiste brug, verbindt Buda met Pest. Wandel er over, en geniet van een weergaloos panorama dat terecht op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat.

De buik van Boedapest

De indrukwekkende markthal in Vámház Körút is een ommetje waard. Hier hangen trossen gedroogde paprika’s te koop en stallen kraampjes lokale lekkernijen uit. Boedapest biedt je culinaire toppers: goulash, vissoep, en de heerlijkste wijnen.

Baden in Budapest

Op citytrip in Boedapest? Vergeet dan zeker niet een van de thermale baden te bezoeken. Lang voordat wellness een begrip werd, had Boedapest een levendige badcultuur: in en rond de stad ontspringen meer dan 120 heilzame bronnen. Ga naar het openluchtbad Szécheniy waar de locals schaak spelen in het weldadige water. Of duik in het zwembad van het onweerstaanbaar mooie Art Nouveau-badhuis Gellért.

Koffiedrinken in Jugendstil

Net als Wenen staat Budapest bekend om zijn traditionele koffiehuizen. Ga koffie drinken bij Gerbeaud: in dit kávéhaz met zijn prachtige art-deco-interieur lijkt de tijd te zijn blijven stilstaan.

Zorgeloze en voordelige citytrip Budapest

Wil je een volledig verzorgde citytrip naar Budapest? Boek dan het Thomas Cook-pakket Betoverend Boedapest. Naast je vlucht en hotelverblijf, regelen we voor jou ook een rondrit langs de mooiste bezienswaardigheden: het parlement, het Vissersbastion, de Citadel, de Matthiaskerk, ... Reserveer snel je citytrip Budapest, en laat je verleiden door de Koningin van de Donau.

All Inclusive