Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Lisssabon: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Lisssabon »

Citytrip Lisssabon


Denk aan Lissabon en je hoort in je achterhoofd al meteen de fado-klanken. Deze stad bekoort je met haar heerlijke keuken, zacht klimaat en aanlokkelijke stranden. Kom naar Lissabon voor een prikkelende ervaring.

Vertier in de stad

Klaar voor een citytrip naar Lissabon? Deze tips helpen je op weg. Breng een bezoekje aan Alfama, een volkswijk waarin steile steegjes en trappen door elkaar krioelen. Bezoek er een van de fadohuizen. En spring daarna op tram 28 die de hele wijk doorkruist. Vergeet ook niet om een van de vele musea en parken te bezoeken. Tijd om een hapje te eten? Reis dan met de Elevador de Santa Justa naar Bairro Alto. In deze hooggelegen wijk vind je veel restaurants en uitgaansgelegenheden. Portugese kost om je vingers bij af te likken!

Uitstapjes net buiten lissabon

Heb je de stad van top tot teen verkend? Trek dan op ontdekking in de omgeving. Net buiten het centrum vind je mooie zandstranden. Ideaal voor een dagje luieren. Wie liever wat cultuur opsnuift, kan terecht in de groene heuvels van Sintra. Dit historische stadje ligt op amper een half uurtje treinen van Lissabon. Een citytrip naar Lissabon? Bezienswaardigheden genoeg!

Reserveer nu je citytrip

Klaar voor een fantástico citytrip naar Lissabon? Ook last minute kun je bij ons terecht. Reserveer snel en profiteer van de VakantieGarantie.

All Inclusive