Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Londen: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Londen »

Citytrip Londen


Londen: dé place to be voor een verrassende citytrip. Indrukwekkende musea wisselen er af met hippe boetieks. Hier verveel je je geen moment!

Bezoek de klassiekers

Zin in een citytrip Londen? Deze tips helpen jou op weg. Ga kijken naar de aflossing van de wacht aan Buckingham Palace. Herbeleef de trouw van Kate en William aan Westminster Abbey of beklim de Tower Bridge. Altijd al op de foto willen staan met David Beckham, Barack Obama of een andere beroemdheid? In het museum van Madame Tussauds kán dat.

Verplaats je razendsnel

Je razendsnel en goedkoop verplaatsen in deze reusachtige metropool? Dat doe je in de tube, het uitgebreide ondergronds metronetwerk van de stad. Genoeg gezien op of onder de grond? Waag je dan aan het reuzenrad van London Eye. En herbeleef van bovenuit de stad in daglicht. Of ga voor een avondritje en laat je betoveren door miljoenen lichtjes. Aan jou de keuze.

Uurtje winst

Naar Londen met het vliegtuig of de boot? Het kan. Maar wat dacht je van een citytrip Londen met de Eurostar? In amper twee uur tijd rijdt de trein van Brussel tot in het Londense centrum. Met het uurverschil win je zelfs een uur. Extra tijd dus voor al je plannen.

All Inclusive