Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Milaan: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Milaan »

Citytrip Milaan


Milaan: de belangrijkste stad in Noord-Italië. Duik in het rijke verleden en volg het spoor van Leonardo Da Vinci en Bramante. Hou je het liever trendy? Dan voel je je helemaal thuis in de hippe winkels en bars.

Een bom aan cultuur

Plan je een citytrip Milaan? Deze tips helpen je op weg. In de stad valt heel wat cultuur op te pikken. Talrijke musea en imposante basilieken zijn een bezoekje waard. Ook het beroemdste operagebouw ter wereld, La Scala, staat hier. Ben je een kunstliefhebber? Dan ben je bij Castello Sforzesco aan het juiste adres. In deze versterkte burcht vind je maar liefst twaalf musea onder een dak! Een citytrip Milaan? Bezienswaardigheden genoeg!

Milaan en mode

De kleren maken de man. En dat hebben ze in Milaan goed begrepen. Milaan en mode? Die twee gaan hand in hand. Overal zie je goedgeklede mensen. De ideale plek dus om je garderobe uit te breiden. Laat je volledig gaan in de Via Monte Napoleone, leef je uit in de Via Manzoni en kom als een fotomodel terug naar huis. Gegarandeerd een geslaagde citytrip!

Reserveer nu je citytrip

Klaar voor een alla moda citytrip naar Milaan? Ook last minute kun je bij ons terecht. Reserveer snel en profiteer van de VakantieGarantie.

All Inclusive