Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Parijs: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Parijs »

Citytrip Parijs


Parijs: hoofdstad van La douce France en van de liefde. De (Avenue des) Champs Elysées werd al uitvoerig bezongen, maar Parijs biedt meer dan dat. Ben je een cultuurfanaat, natuurliefhebber, romantische ziel of nachtbeest? Dan heeft Parijs heel wat in petto voor jou.

Du pain, du vin et du boursin

Zin in een cityrip Parijs? Deze tips helpen jou alvast op weg. Wat dacht je van een bezoek aan de Arc de Triomphe en het Louvre? Of aan de Eiffeltoren – via een boottochtje op de Seine? Kuier rond in Montmartre, drink een koffietje tussen de Parijzenaars en snuif de sfeer op. Is je honger nog niet gestild? Je vindt voldoende lekkers in het land du pain, du vin et du boursin.

Waaier van mogelijkheden

Parijs telt meer dan alleen klassiekers. Laat je meeslepen in de romantiek van deze wereldstad. Of geniet met je kinderen van Disneyland. Groene parken genoeg voor de natuurliefhebbers. Je vindt er ook heel wat hippe winkels en een bruisend nachtleven om de dag af te sluiten. Kortom, een citytrip Parijs? Bezienswaardigheden genoeg!

Goed om te weten

Klaar voor een incroyable citytrip Parijs, met de TGV of de auto? Reserveer dan nu je hotel. En krijg er de VakantieGarantie bovenop.

All Inclusive