Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Praag: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Praag »

Citytrip Praag


Praag is niet meteen je eerste keuze voor een citytrip? Jammer! Want deze betoverende stad heeft een culturele geschiedenis om ú tegen te zeggen. En heeft vandaag nog niets van zijn charme verloren. Ontdek deze gouden stad en laat je aangenaam verrassen.

Op verkenning in de gouden stad

Klaar voor een citytrip Praag? Deze tips helpen je op weg. Maak een uitstap naar de Praagse Burcht. Deze site is het grootste kastelencomplex ter wereld en bovendien UNESCO-werelderfgoed. Of steek de Moldau over via de Karelsbrug. Onder het alziende oog van 30 standbeelden wandel je van de wijk Malá Strana naar de Oude Stad. Het oude stadsgedeelte is een verzameling van glansrijke torens en gevelornamenten. Een citytrip Praag? Bezienswaardigheden genoeg!

In het spoor van Kafka

Moe na een gevulde dag? Rust even uit in een gezellig restaurant. En laat je inspireren door Praags beroemdste inwoner Franz Kafka. Zin in een streepje cultuur? Pik een voorstelling mee in de Laterna Magica. En duik nadien het nachtleven van Praag in.

Reserveer nu je citytrip

Klaar voor een fantastický citytrip naar Praag? Ook last minute kun je bij ons terecht. Reserveer snel en profiteer van de VakantieGarantie.

All Inclusive