Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Sevilla: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Sevilla »

Citytrip Sevilla


Zinderend weekendje weg in Zuid-Spanje

Een stedentrip naar Sevilla? Doen! Sevilla is dé artistieke en culturele hoofdstad van Zuid-Spanje, en ideaal voor een weekendje weg. Laat je overdag door de stad verleiden. En kom ’s avonds thuis in één van de tophotels in Sevilla die Thomas Cook voor je selecteerde.

Stedentrip Sevilla: fiesta y flamenco

Plan jij je citytrip naar Sevilla rond Pasen? Dan maak je de twee grootste stadsfeesten mee. Tijdens de Semana Santa trekken kleurrijke processies door de straten. Na Pasen viert Sevilla de Feria de Abril en wordt er overal gedanst en gefeest. Maar eigenlijk is het altijd feest. De Sevillianos genieten van een bruisend uitgaansleven: in de vele bars en discotheken dansen ze tot de ochtend. En natuurlijk hoort daar de flamenco bij. Laat je in een van de vele Tablaos Flamencos door de betoverende flamencomuziek en -dans vervoeren.

Sevilla: flamboyante stedenpracht

Met zijn historische meesterwerken en monumenten is Sevilla een feest voor het oog. Neem Santa Cruz, de vroegere Joodse wijk, met zijn smalle straatjes, pleintjes, en statige woningen in Andalusische stijl. Een schitterend panorama? Beklim de Giralda toren, of de Torre del Oro aan de Guadalquivir-rivier. Of wandel bij zonsondergang over de Puente de San Telmo, en geniet van het warmrode stadsgezicht. Zeker niet te missen? De kathedraal en het Real Alcazar. De kathedraal, een vroegere moskee, is de grootste van Spanje. Hier ligt naar verluidt Colombus begraven. En in het Real Alcazar, het paleis waar Moorse en de christelijke heersers verbleven, verdwaal je in een sprookje van duizend-en-één-nacht.

All Inclusive