Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Venetië: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Venetië »

Citytrip Venetië


Venetië, stad op het water. Dit historische centrum spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. De verzameling eilanden en kanalen is zelfs uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Kom en ontdek hoe Venetië jou kan bekoren!

Te land en ter zee

In de romantische stad Venetië is het heerlijk vertoeven. Hier zijn geen auto’s te bespeuren! Maar genoeg andere manieren om de eilandengroep te verkennen. Flaneer te voet in de smalle steegjes. Of laat je varen in een gondel op de talloze kanalen. Hou dan zeker je fototoestel in aanslag bij de imposante palazzi.

Een waaier van activiteiten

Klaar voor een citytrip naar Venetië? Deze tips helpen je op weg. Breng een bezoekje aan het Dogenpaleis en de koopmanshuizen. Of voel de ruimte om je heen op het Piazza San Marco. Ga winkelen op de Rialtobrug, pik het jaarlijkse carnaval mee en smul van een authentieke pizza fungi. Een geslaagde citytrip gegarandeerd!

Beleef Venetië

  • Festa del Redentore (14/7 - 15/7):

    Festival ter herdenking van het einde van de plaag met honderden boten die mooi versierd en verlicht worden, diner op de bootjes of langs de kanalen met vuurwerk.

  • Regata Storica (1ste zondag van september):

    Een grote vloot gondels en historische boten varen over de kanalen en de passagiers dragen prachtige middeleeuwse kledij.

Reserveer nu je citytrip

Klaar voor een fantastico citytrip naar Venetië? Ook last minute kun je bij ons terecht. Reserveer snel en profiteer van de VakantieGarantie.

All Inclusive