Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip Wenen: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Wenen »

Citytrip Wenen


Stedentrip naar grandeur en verfijning

Begin je stedentrip in Wenen met een onvergetelijk panorama. Beklim de toren van de Stephansdom, de grootste kathedraal van Oostenrijk. Bezoek daarna het majestueuze Hofburg, de residentie van de Habsburgse Keizers, en geniet in de Spaanse Rijschool van het ballet dat de Lipizaner-paarden voor je opvoeren. Of boek een rondleiding in Slot Schönbrunn, het zomerpaleis van keizer Frans-Jozef.

Walsen door Wenen

Wenen is de geboortestad van de mooiste muzikale werken. Laat je ontroeren door het oeuvre van Mozart, de meest geniale componist aller tijden. Of droom weg bij een wals in de Weense Opera, de prestigieuze muziektempel. Strauss’ An der schönen blauen Donau ten volle beleven? Scheep dan in voor een cruise op de Donau.

Wijn, Sachtertorte en koffie

Je smaakpapillen verwennen? Bestel een Sachertorte, de legendarische chocoladecake met abrikozen, en drink er een van de vele koffiespecialiteiten bij. Of geniet van een lokale wijntje in een Weense wijnbar.

Citytrip naar Wenen én Boedapest met de trein

Heb je tijd en zin? Combineer je citytrip Wenen met een bezoek aan het prachtige Boedapest. Met de trein ben je er zo.

Winkelen in Wenen

Fashionista of shopaholic? Wenen is een echte aanrader. Start je winkeltocht in het stadscentrum met zijn de charmante straatjes en elegante etalages. Bezoek ook het exclusieve Haas Haus: op de. bovenste verdieping heb je een schitterend zicht over de stad. Nog niet uitgekeken? Wandel dan door de Ringstrassengalarien naar dé winkelstraat van Wenen: de Mariahilferstrasse. En wie van markten houdt, mag de populaire Naschmarkt niet overslaan.

Stedentrip Wenen: nu extra voordelig

Zin in grandeur en verfijning? Boek snel je citytrip Wenen. Bij Thomas Cook vind je de mooiste hotels – nu tegen extra voordelige prijzen.

All Inclusive