Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Citytrip boeken - boek de ideale citytrip online bij Thomas Cook!

Bekijk het aanbod citytrips »

Op ontdekking

Een citytrip is een interessante manier van reizen. Op enkele dagen zie je de highlights die een stad te bieden heeft. En snuif je een mix van fascinerende cultuur, heerlijke gastronomie en trendy nachtleven op.

Een waaier van steden

Laat je helemaal omringen door de geschiedenis in het Colloseum. Ontdek zelf hoe hoog de Eiffeltoren is. En proef van de Aziatische sfeer in Istanbul. Nog niet verzadigd? Bekijk ons aanbod en ga op zoek naar jouw favoriete stad. Uitrusten doe je ’s avonds in je hotel. Dat zochten wij met de grootste zorg voor jou uit. En het ligt strategisch om meteen het centrum in te trekken. Een citytrip boeken? Dat begint bij Thomas Cook! Ook voor goedkope citytrips!

Transport / vlucht inbegrepen?

Bij Thomas Cook stel je je citytrip op maat samen. Wens je je vervoer, bijvoorbeeld een vlucht of treinrit erbij te boeken? Geen enkel probleem. Of wil je liever alleen je hotel reserveren? Het maakt niet uit of je een goedkope citytrip wil of één met extra opties. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Boek nu je citytrip!

Een hotel dat op-en-top is? Dat vind je bij Thomas Cook. Snuister in ons aanbod, en reserveer je droomexemplaar. Jouw garantie voor een onvergetelijke vakantie

All Inclusive