Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Citytrip Rome: hier boek je de ideale citytrip naar deze prachtige stad!

Aanbod citytrip Rome »

Citytrip Rome


Een bezoek aan Rome katapulteert je meteen de geschiedenis in. Waan je even in de tijd van Caesar. Laat je inspireren door de culturele rijkdom. En geniet van alle historische trekpleisters. Wedden dat je betoverd terugkomt?

Klassieke oudheid

Zin in een citytrip Rome? Deze tips helpen je op weg. Rome barst van de historische sites. Absolute must see: het Colosseum. Vroeger het decor voor bloederige gevechten. En sinds 2007 uitgeroepen tot wereldwonder. Ook het Forum Romanum en het Pantheon zijn toppers. Nergens sta je zo dicht bij de Romeinse geschiedenis als hier. Haal je graag zo veel mogelijk uit je citytrip naar Rome? Begeleide museumbezoeken genoeg!

Vaticaanstad

Wist je dat Vaticaanstad de kleinste staat ter wereld was? Toch valt hier heel wat te ontdekken. Denk maar aan de imposante Sint-Pietersbasiliek. In deze grootse kerk voel je je plots heel klein. Ben je een kunstliefhebber? In de Vaticaanse musea vind je indrukwekkende collecties, goed voor dagen kijkplezier. Een citytrip naar Rome? Bezienswaardigheden in overvloed!

Beleef Rome

 • Primo Maggio (1/05):

  gratis concerten doorheen de stad

 • Estate Romana (jun – sept):

  150 events verspreid over verschillende data en podia

 • Notte Bianca (okt):

  meer dan 100 gratis events met visuele kunst, muziek, dans en theater

Reserveer nu je citytrip

Klaar voor een eccelente citytrip naar Rome? Ook last minute kun je bij ons terecht. Reserveer snel en profiteer van onze VakantieGarantie

All Inclusive