Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Disneyland ® Paris: het feest dat nooit stopt

Disney Magic Parade
Dans mee op straat met de meest schitterende parade ooit. Muziek waar je vrolijk van wordt en al je favoriete Disney figuren die niets liever willen dan dat je meedoet.

Plezier voor de kleintjes...
...Disney® Park: vlieg in een piratenschip naar Nooitgedachtland of zie olifanten écht vliegen bij de Dumbo the Flying Elephant. 

...Walt Disney Studios® Park: Beleef buitenaard plezier met Stitch Live, zie je favoriete tv-figuren tot leven komen tijden Kisney Junior Live on Stage en vlieg op een Oosters tapiijt bij de Flying Carpets over Agrabah. 

Spanning en sensatie
...Disney® Park: Raas door ene goudmijn in een op hol geslagen trintje op de Big Thunder Mountain. Zoek je het liever in de ruimte? Vlieg op raketsnelheid naar de uithoeken van het heelal tijden de Space Mountain: mission2. 

...Walt Disney Studios® Park: Durf jij op de Twilight Zone Tower of Terror? Deze lift gaat sneller dan de zwaartekracht omlaag! Of speel je liever mee in een live productie vol actie? Aan jou de keuze! 

Algemene Info

 

Openingstijden Het Disneyland® Park sluit variërend tussen 18 u. en 22 u. Het Walt Disney Studios® Park sluit meestal om 19 u., soms al om 18 u. De openingstijden van de Parken zijn onderhevig aan verandering.

Bagage Aan de ingang van het Disneyland® Park is een bagagedepot. Tegen betaling kan je hiervan gebruik maken.

Attracties In bepaalde periodes of als gevolg van onvoorziene omstandigheden kunnen attracties, Landen van de Disney® Parken, winkels en restaurants gesloten zijn en kunnen shows, festiviteiten en festivals worden afgelast zonder voorafgaande kennisgeving.

Veiligheid Kinderen worden enkel toegelaten onder begeleiding van volwassenen. Om veiligheidsredenen geldt voor bepaalde attracties een minimumlengte. Voor sommige attracties gelden fysieke beperkingen (o.a. voor zwangere vrouwen, mensen met hartklachten, mensen met rug- en nekproblemen, mensen die aan wagenziekte lijden en mensen met een beperkte mobiliteit). Gelieve de aanwijzingen bij de ingang van de attracties op te volgen. Voor aanvullende informatie kan je je wenden tot de Cast Members in City Hall of in Studio Services, bij de ingang van de Disney® Parken.

Winkelen Zowel in de Disney® Hotels, in Disney® Village, in het Disneyland® Park als in het Walt Disney Studios® Park vind je ontelbare winkels en boetieks vol souvenirs. Nabij Disneyland® Paris vind je het winkelcentrum van Val d’Europe en La Vallée Village, gemakkelijk te bereiken met de RER of met de pendelbus vanuit Disney’s Hotel New York®.

Praktische informatie ter plaatse Uitgebreide informatie over het programma, het functioneren van de Disney® Parken en Disney® Village kan je verkrijgen in City Hall van het Disneyland® Park en Studio Services in het Walt Disney Studios® Park. De Cast Members (Disney medewerkers) zijn er uiteraard ook om te antwoorden op al je vragen. Sinds 1 april 2008 is het verboden te roken in de Disney Parken. Er zijn speciaal ontwikkelde rookzones waar dit nog enkel is toegelaten.