Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek goedkope vliegtickets naar Marokko bij Thomas Cook

vlucht brussel marokko

We hebben goedkope vliegtickets naar Marokko voor jou

Een vakantie in de sprookjeswereld van Duizend-en-een-nacht? Die beleef je in Marokko. Hier vind je uitgestrekte stranden, prachtige paleizen en authentieke Berbersdorpen. Reserveer nu je goedkope vliegtickets naar Marokko bij Thomas Cook Airlines. En beleef een onvergetelijke reis.

Op adem komen aan de kust

Marokko telt enkele adembenemende badplaatsen. Een van de toppers? Agadir. Deze moderne havenstad pakt uit met kilometerslange stranden en moderne boulevards. Minder toeristisch, maar minstens even mooi is Essaouria. In dit kuststadje, geliefd bij kunstenaars en muzikanten, heerst een relaxte sfeer. De frisse oceaanbries maakt de badplaats tot een paradijs voor windsurfers. Hoe je in deze fantastische kustplaatsen geraakt? Met onze goedkope vliegtickets naar Marokko natuurlijk!

Op ontdekking in de stad

Het kloppende hart van het traditionele Marokko? Dat is Marrakech. Je kuiert er in een wirwar van steegjes en pleinen – met wondermooie paleizen en moskeeën. Slangenbezweerders en apentemmers vermaken je met plezier. Mag het voor jou iets rustiger? Trek dan naar Ouarazate. Vanuit dit stadje heb je een prachtig zicht over de palmbossen, de bergen en de steenwoestijnen.

Reserveer nu je vlucht

Goedkope vliegtickets naar Marokko? Die vind je bij Thomas Cook Airlines. Reserveer nu je vlucht tegen een eerlijke prijs. En stap aan boord van onze eigen airbus die je veilig naar je bestemming brengt.