Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek goedkope vliegtickets naar Praag Thomas Cook

goedkope vliegtickets Praag

We hebben goedkope vliegtickets naar Praag voor jou

Praag: gouden stad aan de Moldau die niet voor niets UNESCO-werelderfgoed is. Meer dan een bezoekje waard dus. Hoe je er snel en voordelig geraakt? Met onze goedkope vliegtickets naar Praag natuurlijk.

Architecturale parels

Ben je een architectuurliefhebber? Dan kom je hier helemaal aan je trekken. Je vindt pareltjes in verschillende bouwstijlen. Van barok, over renaissance, tot modernisme. Ook niet te missen: de wondermooie Karelsbrug die versierd is met dertig standbeelden. Sta je te popelen om te vertrekken? Reserveer dan nu je goedkope vliegtickets naar Praag.

Wereldberoemde Astronomische Klok

Het hart van de metropool is het Oude Stadsplein. Hier bewonder je de beroemde Astronomische Klok. En zie je meteen ook het Oude Raadshuis en de Sint-Nicolaaskerk. Op een boogscheut daarvandaan vind je de Joodse Wijk met prachtige synagogen. En het huis van schrijver Kafka. Doen!

Reserveer nu je vlucht

Goedkope vliegtickets naar Praag? Die vind je bij Thomas Cook. Surf naar onze website. En ontdek de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. In één oogopslag zie je hoe je het goedkoopst naar Praag vliegt. Handig, toch?