Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Herfstvakantie 2019: van zaterdag 26 oktober tot zondag 3 november 2018

Bekijk het aanbod 

Zin in zon voor de winter begint?

Het is zover, de winter staat voor de deur. Heb je zin om toch nog even van de zon te genieten en wat vitamine D op te slaan? Boek dan snel een weekje vakantie naar een zonzekere bestemming.

Onze favoriete bestemmingen voor de herfstvakantie: Tenerife (en de andere Canarische eilanden), Egypte, de Turkse Rivièra, Marokko (Marrakech en Agadir); de beste garantie op zon aan miniprijzen.

Profiteer van het verlengde Allerheiligenweekend en trek er even op uit dicht bij huis

De herfst is één van de mooiste seizoenen: de natuur komt tot rust, de bomen tonen hun mooiste kleuren en de lucht is lekker fris. Sommige regio's zijn op hun mooist tijdens de herfstvakantie: de Eifel of de Moezel in Duitsland, de Champagnestreek, .... elk met hun wijngaarden zo ver je kan kijken. Breng een bezoek aan een lokale wijnboer en proef de locale delicatessen. Ook de Belgische Ardennen met de prachtige bossen, kabbelende riviertjes en sympathieke inwoners zijn perfect voor deze periode.

Ben jij een echte citytripper?

De herfstvakantie is een ideale periode voor een citytrip: er zijn minder toeristen, de wachtrijen aan topmusea zijn minder lang en er zijn terug tafeltjes vrij in de restaurants. Laat je nog eens verleiden door Parijs of Of Londen: slechts enkele uren rijden of nog sneller bereikbaar per trein.