Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Agadir: uw hotel in Agadir (Marokko) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Agadir

We hebben de juiste hotels in Agadir voor jou

Agadir is een havenstad aan de westkust van Marokko. Het is er het hele jaar door aangenaam warm en je geniet er van plaatselijke specialiteiten zoals couscous, tajines en verse muntthee. Smakelijk!

Zuiderse luxevakantie

Droom je van een luxueuze vakantie in een aangenaam klimaat? Kies dan voor een hotel in Agadir. De luxe die je daar vindt is onvoorstelbaar. Je logeert er in de mooiste en meest geliefde badplaats van Marokko met een strand van maar liefst tien kilometer lang. Als kers op de taart laat je jezelf verwennen in de hammam of trakteer je je op lekkernijen aan traditionele eetkraampjes.

Plezier in Agadir

In Agadir valt er altijd wel iets te beleven. Je wandelt door de oude haven of spot trekvogels in het natuurgebied Souss Massa. Mag het wat avontuurlijker? Ga dan een dagje windsurfen, kitesurfen, zeilen, golfen, waterskiën of paardrijden. ’s Avonds schuif je aan tafel in je hotel in Agadir. All inclusive of niet? Aan jou de keuze!

Reserveer je droomvakantie

Een hotel in Agadir aan het strand? Of liever bij het zwembad? Bij ons vind je het allemaal. Reserveer nu je droomhotel mét vlucht.

++