Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Amsterdam: uw hotel in Amsterdam (Nederland) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Amsterdam

We hebben de juiste hotels in Amsterdam voor jou

Amsterdam: hier gaan verleden en toekomst hand in hand. Want je vindt er zowel zeventiende-eeuwse koopmanshuizen als hypermoderne winkelcentra. De ideale mix voor een geslaagde citytrip – dicht bij huis.

Een waaier van topmusea

Kies je voor een hotel in Amsterdam centrum? Goed idee! Want dan verblijf je tussen de belangrijkste bezienswaardigheden. Klaar om binnen te springen in indrukwekkende musea zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frankhuis. Of toe aan wat frisse lucht? Maak dan een boottocht op de Amsterdamse grachten. Of ga relaxen in het reusachtige Vondelpark.

Rustig shoppen, stevig uitgaan

Shopfanaten komen zeker aan hun trekken in deze bruisende metropool. Wat dacht je van flaneren op de P.C. Hooftstraat? Je vindt er exclusieve boetieks van topontwerpers zoals Gucci, Cartier en Louis Vitton. Ook een bezoekje aan de Albert Cuypmarkt is meer dan de moeite waard. Hier snuif je de gezellige Amsterdamse sfeer op, terwijl dagverse producten je rond de oren vliegen. Tijd om een stapje in de wereld te zetten? Trek dan naar het Rembrandtplein en het Leidseplein. Waar bioscopen, theaters en nachtclubs garant staan voor een avond vol plezier. Op adem komen doe je in je hotel in Amsterdam. Bij het centraal station of aan het Vondelpark? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Amsterdam boeken? Dat doe je bij ons … tegen een voordelig tarief. Jouw garantie voor een spetterende citytrip.