Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Antalya: uw hotel in Antalya (Turkije) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Antalya

We hebben de juiste hotels in Antalya voor jou

Antalya is een aantrekkelijke badplaats aan de Turkse Rivièra. Hier geniet je van een zorgeloze strandvakantie. Ben je helemaal uitgerust? Trek dan je wandelschoenen aan om de mooiste plekjes van de streek te bezoeken.

Pret met zon, zee en strand

Een onbezorgde strandvakantie: die beleef je in Antalya. In dit paradijs voor zonnekloppers luier je lekker op het strand en geniet je van zalig nietsdoen. Blijf je liever in beweging? Ga dan parasailen, duiken, raften of zeilen. Met een beetje geluk zie je onderweg een dolfijn. Klinkt al dat zon-, zee- en strandplezier jou als muziek in de oren? Kies dan voor een hotel in Antalya (Turkije).

Cultuuruitstapjes in en rond Antalya

Antalya biedt meer dan alleen strand. Ontdek de oude stad met al zijn typische winkeltjes. De oorspronkelijke stadsmuren staan op veel plaatsen nog overeind. Ook de jachthaven biedt heel wat moois. Een absolute aanrader zijn de Düdenwatervallen, net buiten de stad. Moe van al die nieuwe indrukken? Uitrusten doe je in een hotel in Antalya. All inclusive of niet? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je een hotel in Antalya? In het centrum of aan de zee? We hebben het allemaal. Reserveer nu jouw droomhotel mét vlucht.