Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Athene: uw hotel in Athene (Griekenland) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Athene

We hebben de juiste hotels in Athene voor jou

Athene is de stad van de Akropolis, de eerste marathon en de bakermat van de democratie. Maar wist je dat de Griekse hoofdstad ook leuke winkelstraten en hippe bars voor jou in petto heeft?

Wandel door de oudheid in Athene

Een hotel in Athene centrum? Dat is de ideale uitvalsbasis voor een duik in de geschiedenis. Niet te missen: de Akropolis, de Agora en het Dionysus-theater. Onderzoek ook de sporen die de oude Grieken achterlieten in de kronkelende straatjes van de Plaka-wijk. Of beklim de Lykavittós-heuvel. Boven heb je een adembenemend uitzicht over de hele stad – vooral fascinerend bij zonsondergang.

Modern Grieks

Sta je niet versteld van een monument dat ouder is dan onze jaartelling? Weet dan dat Griekenland meer biedt dan historische gebouwen, feta en olijven. In Athene geniet je ook van een bruisend nachtleven en trendy winkelstraten. Na een dagje shoppen ga je chillen aan een bar op het strand. Laat je helemaal gaan met een glas ouzo. Uitrusten doe je in je hotel in Athene. All inclusive, of niet? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je een hotel in Athene? Met een zwembad, of zonder? We hebben het allemaal. Reserveer nu je droomhotel. Jouw garantie op een prachtige citytrip onder de Griekse zon.

++