Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Avignon: uw hotel in Avignon (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Avignon

We hebben de juiste hotels in Avignon voor jou

Avignon is een prachtige parel in het hart van de Provence. De historische binnenstad pronkt op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Zeker een bezoekje waard dus!

Bezoek het indrukwekkende Pausenpaleis

Kies je voor een hotel in Avignon centrum? Dan is dat jouw ideale uitvalsbasis voor wandelingen in de ommuurde stad. Wat zeker niet mag ontbreken op je programma: een bezoek aan het Pausenpaleis. Met een grondoppervlakte van 15.000 m² is dit het grootste middeleeuwse bouwwerk van Europa. Vanuit de twaalf wachttorens heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Op verkenning in de Provence

In Avignon is het heerlijk vertoeven langs de Rhône. Ga zeker op zoek naar Pont Saint Bénezet. Deze brug is wereldberoemd door het liedje Sur le pont d’Avignon. Verkende je de stad van top tot teen? Trek dan verder de Provence in, waar een decor van geurende lavendelvelden en authentieke boerenmarkten je tegemoet komt. Om te overnachten keer je gewoon terug naar je hotel in Avignon. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je hotel

Op zoek naar een hotel in Avignon (Frankrijk)? Reserveer er nu een bij ons … en geniet van een voordelig tarief. Jouw garantie op een droomverblijf in de Provence.