Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Bodrum: uw hotel in Bodrum (Turkije) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Bodrum

We hebben de juiste hotels in Bodrum voor jou

Bodrum: parel aan de Middellandse Zee. En plaats bij uitstek voor een prachtige vakantie. Met zonovergoten stranden, moderne winkelcentra, hippe uitgaansbuurten en interessante musea.

Voor de avonturier en de levensgenieter

Onze hotels in Bodrum (Turkije) liggen allemaal op een steenworp van de kust. Een paradijs voor iedere waterrat. Duiken, jetskiën of kanoën? Alles kan! Ook als je het liever rustig houdt, is Bodrum the place to be. Wat dacht je een heerlijk zonnebad op een idyllisch strand? Of een romantische wandeling in de haven?

Een duik in het verleden en de prachtige natuur

Kies je voor een hotel in Bodrum? Bezienswaardigheden genoeg! Duik in het verleden met Griekse theaters, middeleeuwse burchten en stadswallen waarop Alexander de Grote botste. Of laat je onderdompelen in een onderwatermuseum, dat mysterieuze scheepswrakken weer tot leven brengt. En op de groene eilandjes in de baai van Bodrum waan je je in de zevende hemel.

Laat je verwennen in je hotel

Een hotel in Bodrum, all inclusive? Dat is puur genieten: van plonsjes in het zwembad, van culinaire verwennerij en van toffe animatie. Boek nu online je droomvakantie. En geniet van een supervoordelig tarief!