Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Bourgogne: uw hotel in Bourgogne (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Bourgogne

We hebben de juiste hotels in Bourgondië voor jou

Echte Bourgondiërs

Vlamingen zeggen te leven als Bourgondiërs en toch wordt er meer aan deze prachtige streek voorbijgereden dan dat men er een bezoek aan brengt. Bourgondië of Bourgogne is echt meer dan wijn en het Hospice de Beaune.

Overheerlijke wijn...

Maar toch starten we met de wijn. De Bourgogne is wereldberoemd vanwege de grote rode en witte wijnen die er worden geproduceerd van vooral de pinot noir (rood) en de chardonnay (wit). Kleurrijk en gastvrij ontvangt de Bourgogne zijn gasten. De Bourgogne verleidt in de eerste plaats met de beroemde wijnen van Chablis, Montrachet, Nuits-Saint-Georges, enz.

Prachtige streek

De vele wijngaarden karakteriseren het landschap. Je kan te voet, per fiets of met de wagen een uitgestippeld thematisch parcours volgen, maar een originele manier om de Bourgogne te verkennen is per boot een van de vele kanalen opvaren.

Boek nu

Echt genieten van de herfst doe je op je reis door het hart van Frankrijk. Maar overhaast je zeker niet, in Bourgondië neem je de tijd voor al het lekkers dat er is. Lekker eten en wijn proeven staan nu eenmaal hoog in het vaandel in Bourgondië. Bekijk zeker ons aanbod hotels en boek een fantastische vakantie in de Bourgogne!