Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Bretagne: uw hotel in Bretagne (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Bretagne

We hebben de juiste hotels in Bretagne voor jou

Bretagne is een schiereiland in het westen van Frankrijk. Naast vuurtorens, vissersdorpjes en stranden heeft het ook heel wat cultuur voor jou in petto. Een mooie mix voor een ontspannende vakantie.

Wandelen langs de ongerepte kust

Wil je even op adem komen in een prachtige omgeving? Dan is Bretagne jouw droombestemming. Je gaat er wandelen langs de roze granietkust of vaart er naar paradijselijke eilanden. Het is er zalig stil: alleen in de verte hoor je het gekwetter van wilde zeevogels. Mag het voor jou wat avontuurlijker? Ga dan een dagje zeilen, windsurfen of kajakken. Daarna verwen je jezelf culinair met oesters … of een stevige Bretoense pannenkoek. Uitrusten doe je in je hotel in Bretagne aan zee.

Ontdek de magie van de Kelten

Ben je gebeten door het verleden? Dan weet Bretagne je zeker te fascineren. Want hier komt de geschiedenis van de Kelten, de eerste eilandbewoners, weer tot leven. Place to be is Carnac waar je wandelt tussen duizenden menhirs. En waar ooit koning Arthur en Merlijn de tovenaar leefden. Met een beetje geluk ontdek je er traditionele Bretoense dansen op de festou noz. Zoek je een hotel in Bretagne dat charme uitstraalt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reserveer nu je droomvakantie

Een hotel in Bretagne (Frankrijk)? Je vindt het bij ons. Reserveer nu je droomhotel en wees zeker van een heerlijk ontspannende vakantie.