Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Brussel: uw hotel in Brussel (België) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Brussel

We hebben de juiste hotels in Brussel voor jou

Brussel: de hoofdstad van Europa. Waar je geniet van een warme wafel, een verfrissend biertje … en de talrijke bezienswaardigheden. De thuishaven van Manneke Pis is dus zeker een bezoekje waard!

Cultuur, mode en gastronomie

Brussel is een bruisende stad waarin heel wat te beleven valt. Cultuurliefhebbers halen hun hart op in de vele leuke musea. Zoals het Margritte Museum, het Stripmuseum en het Muziekinstrumentenmuseum. Shopaholics slaan hun slag in de winkelstraten van de stad. Exclusieve boetieks op de Louizalaan, gewone ketens in de Nieuwstraat of hippe shops in de Dansaertstraat? Er is voor ieder wat wils. En gastronomen eten hun buikje rond in de vele restaurants die Brussel rijk is: van de Belgische, over de Aziatische, tot de Mediterrane keuken. Overnachten doe je in je hotel in Brussel. Centraal gelegen of liever aan de rand van de stad? Aan jou de keuze!

Ontspanning in Bruparck

Wist je dat Brussel een ideale citytripbestemming is voor jonge gezinnen? Zéker als je naar de Heizel trekt, net buiten het stadscentrum. Op deze site, het decor voor de wereldexpo van 1958, staat hét symbool van Brussel: het Atomium. Klim samen met je kroost in de bollen van het bouwwerk en trakteer jezelf op een magnifiek uitzicht over de stad. Aan de Heizel vind je ook het ontspanningsoord Bruparck. Ga zwemmen in Océade, pik een film mee in het bioscoopcomplex Kinepolis of breng een bezoekje aan Mini Europa. Na een dag vol plezier rust je uit in je hotel in Brussel Zuid, Noord of Centraal.

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Brussel centrum? Dat vind je bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. Jouw garantie voor een verrassende citytrip.