Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Budapest: uw hotel in Budapest (Hongarije) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Budapest

We hebben de juiste hotels in Budapest voor jou

Budapest: stad aan de Donau. En bekend om zijn keramiek, goulash en folklore. Maar je vindt er méér dan dat. Zoals prachtige historische gebouwen en reusachtige thermale baden.

Twee stadsdelen voor de prijs van een

De Donau splitst de stad in twee delen: Buda en ... Pest. In het heuvelachtige Buda vind je een waaier van historische gebouwen. Zeker een bezoekje waard: het Vissersbastion. De feeërieke torentjes van deze middeleeuwse vesting pronken op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Het vlakke Pest is het moderne gedeelte van de stad waarin je heel wat winkels vindt. En waar ook het statige Parlementsgebouw uit de grond rijst. Je merkt het: kies je voor een hotel in Budapest? Bezienswaardigheden genoeg!

Heerlijk ontspannen in Budapest

Budapest is de place to be voor een ontspannende citytrip. In de thermale baden van de stad kom je helemaal tot rust. Of wat dacht je van een wandeling op het eiland Marghareta? Op adem komen doe je er aan de reusachtige fontein die beweegt op de tonen van An der schönen blauen Donau. Ben je een zoetekauw? Hou dan halt in een authentiek koffiehuis en geniet van een heerlijk stukje taart. Overnachten doe je in je hotel in Budapest. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Budapest centrum? Dat vind je bij ons! Reserveer nu je droomexemplaar. En beleef een verrassende citytrip in deze prachtige stad.