Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Cannes: uw hotel in Cannes (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Cannes

We hebben de juiste hotels in Cannes voor jou

Cannes is een pareltje aan de Côte d’Azur. Deze badplaats is de favoriete bestemming van de internationale jetset. Maar ook de gewone sterveling vindt zijn weg naar dit idyllische stadje.

Luxe in overvloed

Wie Cannes zegt, denkt … filmfestival. In de lente stromen acteurs, regisseurs en journalisten hier samen voor een van de belangrijkste festivals ter wereld. Maar in deze stad is het hele jaar door iets te zien. Vergaap je aan luxueuze hotels, prachtige villa’s en indrukwekkende jachten. En flaneer op de beroemde Boulevard de la Croisette, een promenade omzoomd met palmbomen. Uitrusten? Dat doe je in een hotel in Cannes … beach en fun verzekerd!

Strand, winkels en nachtclubs

Cannes heeft voor ieder wat wils in petto. Ben je een echte zonneklopper? Vlij je dan neer op de prachtige zandstranden. Modefreaks halen hun hart op in de exclusieve winkels van de stad. En feestbeesten gaan uit de bol in de bruisende bars en nachtclubs. Ook een aanrader: een boottocht naar de eilandjes voor de kust van Cannes. Of een daguitstap naar Nice of Saint-Tropez. Je ziet het: kies je voor een hotel in Cannes? Bezienswaardigheden genoeg!

Reserveer nu je hotel

Wij hebben voor jou meer dan één prachtig hotel te Cannes in de aanbieding. Maak nu je keuze … en geniet van een voordelig tarief . Jouw garantie op een droomverblijf aan de Côte d’Azur.