Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Cote d'Azur: uw hotel in Cote d'Azur (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Cote d'Azur

We hebben de juiste hotels aan de Côte d'Azur voor jou

De Côte d’Azur is een topbestemming aan de Franse kust. Je vindt er uitgestrekte stranden, prachtige boulevards, indrukwekkende kunstschatten en exclusieve winkels. De perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie aan de Middellandse Zee.

Stad en natuur hand in hand

Aan de Côte d’Azur kom je van de ene mondaine badplaats in de andere terecht. Ga filmsterren spotten op de rode loper van Cannes. Vergaap je aan luxueuze jachten in Saint-Tropez. Of bezoek interessante musea in Nice. Genoeg gezien van de stad? Trek dan de wijde natuur in. Langs slingerende kustwegen geniet je van een wondermooi panorama vol kliffen, baaien en eilandjes. Uitrusten doe je in een hotel aan de cote d’azur. All inclusive of niet? Aan jou de keuze!

Genieten op of langs het strand

De Côte d’Azur is een paradijs voor zonnekloppers. Haal je strandlaken boven en geniet van het zalig nietsdoen. Een verfrissende zeebries zorgt voor de nodige afkoeling. Zoek je liever de schaduw op? Kies dan een plekje op een van de vele boulevards. Je kunt er urenlang naar mensen kijken: van skaters, over joggers, tot straatartiesten. Ondertussen geniet je van de heerlijke mediterrane keuken. Bouillabaisse, tapenade van olijven of ratatouille? Verrukkelijk! Bij ons vind je ongetwijfeld jouw geknipte hotel aan de cote d’azur: van Nice tot Saint-Tropez.

Reserveer nu je hotel

Een hotel aan de cote d’azur (Frankrijk)? Reserveer er een bij ons. En kom helemaal tot rust tijdens een ontspannende vakantie.