Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Den Haag: uw hotel in Den Haag (Nederland) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Den Haag

We hebben de juiste hotels in Den Haag voor jou

Een citytrip in een bruisende wereldstad, dicht bij huis? Die beleef je in Den Haag. Shop erop los. En droom weg bij koninklijke must-sees zoals het Binnenhof, de gouden koets en Paleis Noordeinde.

Van het ijspaleis naar ‘het plein’

Een hotel in Den Haag centrum is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad. Nestel je op een terrasje aan het centrale plein en geniet er van de gezellige drukte. Of bezoek het stadhuis, en ontdek waarom de Hagenezen dat het ‘IJspaleis’ noemen. Uitrusten doe je in een hotel in Den Haag. Goedkoop, of liever vijf sterren? Aan jou de keuze!

Gouden koets

Den Haag vormt het politieke hart van Nederland. Dit is de thuishaven van de regering, het parlement én … de koninklijke familie. En dat zie je aan de prachtige paleizen en parken die de stad sieren. Zeker een aanrader: een bezoekje aan de ‘gouden koets’ in de koninklijke stallen van Paleis Noordeinde. Elk jaar – op Prinsjesdag – rijdt de Koningin in dit indrukwekkende pronkstuk naar het Binnenhof om er haar troonrede voor te lezen. Acht paarden trekken de koets uit 1898 voort en vier lakeien begeleiden de Koningin op haar tocht.

Reserveer nu je droomvakantie

Op zoek naar een hotel in Den Haag? Aan zee of in het centrum? We hebben het allemaal. Reserveer nu je hotel. Jouw garantie voor een spetterende citytrip.