Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Djerba: uw hotel in Djerba (Tunesië) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Djerba

WE HEBBEN DE JUISTE
HOTELS IN DJERBA VOOR JOU

Djerba

Djerba is een paradijselijk eilandje voor de Tunesische kust. Je vindt er brede zandstranden, mooie palmbomen en … oude forten. Geniet van de traditionele Arabische gastvrijheid aan de warmste kust van de Middellandse Zee.

Djerba: paradijselijk eiland in Tunesië

Djerba is een fantastische vakantiebestemming. Je snuistert er rond in de souks en dingt er af op tapijten, juwelen en lederwaren. Je smult er van couscous en drinkt er heerlijke muntthee. Op de parelwitte stranden van het eiland is het zalig zonnen. Wie van wat meer actie houdt, kan er proeven van de verschillende watersporten. Uitrusten doe je in je hotel in Djerba. Met 5 sterren of minder? Jij beslist!

Woestijnexcursie

Wil je je paradijselijke eilandleven afwisselen met een vleugje avontuur? Maak dan eens een uitstapje naar Zarzis. Deze stad bereik je gemakkelijk via de brug die Djerba met het vasteland van Tunesië verbindt. Zarzis is bovendien de ideale toegangspoort tot de avontuurlijke woestijnwereld in het binnenland. Na je woestijnexcursie keer je terug naar je hotel in Djerba. All inclusive of niet? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je droomvakantie

Een hotel in Djerba (Tunesië)? Dat vind je bij ons! Reserveer nu je droomhotel mét vlucht.