Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Dubai: uw hotel in Dubai boeken bij Thomas Cook

Hotel in Dubai

We hebben de juiste hotels in Dubai voor jou

Zin in een verrassende vakantie? Trek dan naar Dubai. Deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten heeft voor jou heel wat leuks in petto. Van moderne winkelcentra tot traditionele souks. Van uitgestrekte stranden tot indrukwekkende wolkenkrabbers. Een must see!

Prachtige stranden, indrukwekkende woestijn

Dubai is de geknipte bestemming voor wie toe is aan een strandvakantie. Want hier vind je veel zon, parelwitte stranden en azuurblauw zeewater. Het ideale decor om te zwemmen, snorkelen of surfen. Mag het voor jou nog actiever? Duik dan de woestijn in. Trotseer met een jeep de hoge zandduinen of maak een ritje op een kameel. Sta je te popelen om te vertrekken? Tijd om je hotel in Dubai te boeken!

Winkels en wolkenkrabbers

Dubai is een paradijs voor de shoppers onder ons. Leef je uit in de reusachtige winkelcentra. Of zoek de gezelligheid van de traditionele Arabische markten op. Ook een bezoekje waard: Dubai Creek. Deze haven is het kloppende hart van de stad. Kuier er rond of maak een boottochtje. Hou ook halt bij Burj Khalifa, de grootste wolkenkrabber ter wereld. Bekomen van zoveel moois? Dat doe je in je hotel in Dubai centrum.

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Dubai? Bij the airport of the beach? Wij hebben het allemaal. Reserveer nu je droomverblijf. Jouw garantie voor een topvakantie.

++