Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Dublin: uw hotel in Dublin boeken bij Thomas Cook

Hotel in Dublin

We hebben de juiste hotels in Dublin voor jou

Dublin: de hoofdstad van Ierland. Hier vind je kerken, kastelen en kathedralen. Maar ook winkelstraten, pubs en parken. De ideale ingrediënten voor een geslaagde citytrip.

Prachtige gebouwen

Kies je voor een hotel in Dublin? Bezienswaardigheden genoeg! Langs de oever van de Liffey staan parels van gebouwen. Zoals het Dublin Castle, de Christchurch, het Custom House en de Saint Patrick’s Cathedral. Musealiefhebbers hebben het ongetwijfeld naar hun zin in het Dublin Writer’s Museum en het National Museum. En dan is er natuurlijk nog … Trinity College. De oudste universiteit van het land met een prachtige bibliotheek. Kuier door de gangen waarin ooit beroemdheden als Oscar Wilde en Samuel Beckett vertoefden.

Feesten en uitblazen

Shopaholics kunnen terecht in de O’Connell Street. Dit is een van de breedste straten ter wereld – die bruist van de winkels. Uitgaan in Dublin? Dat doe je in de wijk Temple Bar. Via de imposante brug Ha’penny kom je er terecht in een decor van pubs en bars. Wie op adem wil komen, trekt het beste naar de stadsparken. Zoals St Stephen’s Green en Merrion Square. De afstand van je hotel in Dublin tot the airport? Die bedraagt maar 8,5 kilometer. Handig!

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Dublin centrum? Je vindt het bij ons. Reserveer nu je droomexemplaar. En beleef een verrassende citytrip.