Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Dubrovnik: uw hotel in Dubrovnik (Kroatië) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Dubrovnik

We hebben de juiste hotels in Dubrovnik voor jou

Dubrovnik, een nobele onbekende. Deze historische havenstad heeft heel wat te bieden. De zee is er verrassend helder en de lucht hemelsblauw. Dit paradijsje aan de Adriatische Zee vormt het ideale decor voor je droomvakantie.

Op ontdekking in de stad

Zoek je een hotel in Dubrovnik? Bezienswaardigheden genoeg! De volledig ommuurde stad prijkt op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Kathedralen, kloosters en torens vind je er in overvloed, Deze Kroatische parel bruist van de fonteinen met bronwater uit de bergen. Tip: stap in voor een tochtje met de kabelbaan. Van daaruit heb je een prachtig uitzicht over de stad én de kust.

Tot rust komen op de eilandjes van de Kroatische Rivièra

De stad Dubrovnik vormt de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie aan de Kroatische Rivièra. Vanuit de haven vertrekken dagelijks ferry’s die jou naar de paradijselijke eilandjes brengen. Daar waan je je in een andere wereld. Er is van alles te beleven: van klassieke wandelingen tot stoere kajaktochten. Kies je voor een hotel in Dubrovnik? De Riviera ligt binnen handbereik!

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Dubrovnik, all inclusive of niet? Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze! Reserveer nu je ontspannende vakantie in Dubrovnik.