Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Echternach: uw hotel in Echternach (Luxemburg) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Echternach

We hebben de juiste hotels in Echternach voor jou

Echternach vormt het toeristische hoogtepunt van Luxemburg. In de historische binnenstad vind je enkele charmante gebouwen. En in de omliggende natuur kom je helemaal tot rust. De perfecte combinatie voor een topvakantie dicht bij huis.

Op ontdekking in de stad

Kies je voor een hotel in Echternach? Bezienswaardigheden genoeg! Blikvanger is ongetwijfeld het historische stadhuis. Dit gotische bouwwerk dateert uit de vijftiende eeuw. Ook een bezoekje waard: het graf van Willibrordus. Deze heilige kwam hier op het einde van de zevende eeuw aan, nadat hij Vlaanderen en Nederland had bekeerd. De binnenstad telt heel wat straatjes met restaurants en cafés. Ideaal om je buikje rond te eten.

Tot rust komen in de natuur

Jouw hotel in Echternach centrum is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Luxemburg. Want heb je de stad van a tot z bezocht? Trek dan de schilderachtige natuur in. Dichte bossen, riviervalleien en watervallen vormen het decor voor schitterende wandel- en fietstochten. In deze prachtige omgeving, die zijn naam ‘Klein Zwitserland’ niet gestolen heeft, kom je helemaal tot rust.

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Echternach (Luxemburg)? Dat vind je bij ons! Reserveer er nu één tegen een voordelig tarief. En kom als herboren thuis.