Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Firenze: uw hotel in Firenze (Italië) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Firenze

We hebben de juiste hotels in Firenze voor jou

In het hartje van Toscane ligt de historische stad Firenze. Combineer je een cultuurvakantie graag met lekker eten, goede wijn en zonovergoten terrasjes? Dan is Firenze jouw droombestemming.

Hoofdstad van de renaissance

Kies je voor een hotel in Firenze? Bezienswaardigheden genoeg! In de bakermat van de renaissance bezoek je historische gebouwen als de Duomo, het Palazzo Pitti of de Ponte Vecchio. En in het museum Uffizi bewonder je de grootste verzameling van renaissanceschilderijen ter wereld. Romantische zielen komen tot rust in de paradijselijke Boboli-tuinen. Ze werden in de zestiende eeuw aangelegd door het rijke geslacht De’ Medici.

Naast cultuur ook … actie!

Bezocht je alle klassiekers van de stad? Dan is het tijd voor iets anders! Wat dacht je van een kanotocht over de Arno of een Vespa-ritje door de Toscaanse heuvels? Ook een aanrader: de Calcio Storico. Dat is een voetbalwedstrijd tussen 4 amateurteams in speciale kostuums. Spektakel verzekerd! Uitrusten doe je in je hotel in Firenze. Met zwembad of zonder? Jij kiest!

Reserveer nu je droomvakantie

Op zoek naar een hotel in Firenze (Italië)? Met zicht op de duomo? Of liever op de Arno? Bij ons vind je het allemaal. Je hoeft alleen maar te kiezen. Reserveer nu je cultuurvakantie in Firenze.