Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Frankfurt: uw hotel in Frankfurt boeken bij Thomas Cook

Hotel in Frankfurt

We hebben de juiste hotels in Frankfurt voor jou

Frankfurt: de bruisende stad in het westen van Duitsland. Hier klopt het financiële hart van Europa. Met hoofdkantoren van Duitse topbanken en de zetel van de Europese Centrale Bank. Maar de metropool heeft méér te bieden dan dat. Zoals interessante musea en wondermooie natuurgebieden. Een aanrader!

Waaier van bezienswaardigheden

Kies je voor een hotel in Frankfurt? Bezienswaardigheden genoeg! Trek zeker naar de Römerberg: het centrale plein van de stad. Hier vind je het middeleeuwse stadhuis, authentieke vakwerkhuizen en de klaterende Gerechtigkeitsbrunnen. Ook een bezoekje waard zijn de Sint-Paulskerk, de dom van Frankfurt en het Goethe Haus. Museumliefhebbers halen hun hart op in het Deutsches Filmmuseum, het Museum der Weltkulturen en het Museum für Angewandte Kunst.

Natuurpracht in de stad

Frankfurt is een stad die uitpakt met heel wat groen. Het Frankfurter Stadtwald is met zijn oppervlakte van 5000 hectare het grootste binnenstedelijke bos van Europa. Een absolute aanrader is de palmentuin van Frankfurt. Hier reis je door de verschillende klimaatzones van onze planeet: van groene regenwouden, over droge woestijnen, tot tropische moessonbossen. Bekomen van zoveel moois doe je in je hotel in Frankfurt. Bij de airport of in de binnenstad? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je hotel

Op zoek naar een hotel in Frankfurt? Je vindt het bij ons. Reserveer nu je droomexemplaar. Jouw garantie voor een topverblijf.