Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Istanbul: uw hotel in Istanbul (Turkije) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Istanbul

We hebben de juiste hotels in Istanbul voor jou

Istanbul: waar het Westen en het Oosten hand in hand gaan. Deze levendige wereldstad heeft voor ieder wat wils. Van charmante steegjes tot brede boulevards. Van historische paleizen tot moderne winkelcentra.

Prachtige gebouwen

Cultuurliefhebbers halen hun hart op in deze bruisende metropool. Verdienen een plaatsje op jouw programma: de Aya Sophia (vroeger kathedraal en moskee, nu gigantisch museum met imposante koepel), de Blauwe Moskee (de enige moskee ter wereld die zes minaretten telt) en het Topkapi Paleis (een reusachtig museum omringd door tuinen en paviljoenen). Maar ook een wandeling door de stad is meer dan de moeite waard. Schoenpoetsers, parfumverkopers en marktkramers zorgen er voor een drukte van jewelste. Tot rust komen doe je in je hotel in Istanbul met vijf sterren. Mag het voor jou wat minder zijn? Geen probleem: bij ons vind je ongetwijfeld je geknipte verblijf.

Een waaier van winkels

Istanbul is het paradijs voor de shoppers onder ons. Zeker doen: de Grand Bazaar. Dit is de grootste overdekte markt ter wereld en telt maar liefst vierduizend winkeltjes. Je vindt er van alles: van juwelen, over tapijten, tot lederwaren. Wie liever moderne winkelcomplexen opzoekt, kan terecht in de Istikal Caddesi. Deze winkelstraat van drie kilometer lang is verkeersvrij: ideaal om er zorgeloos in te shoppen. Genoeg van de drukte in de stad? Doe dan een boottocht op de Bosporus, verwen jezelf in een Turks badhuis, of ga wandelen in het park. De afstand van je hotel tot Istanbul airport? Die bedraagt ongeveer 24 kilometer.

Reserveer nu je hotel

Op zoek naar een hotel in Istanbul, met zwembad of zonder? Bij ons vind je ongetwijfeld jouw droomexemplaar. Reserveer het nu … en beleef een sprookjesachtige citytrip.