Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Limburg: uw hotel in Limburg (België) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Limburg

We hebben de juiste hotels in Limburg voor jou

Limburg is de ideale bestemming voor een dichtbije vakantie. Fietsen, shoppen of cultuur opsnuiven? In deze prachtige streek kan het allemaal!

Natuur en stad hand in hand

Limburg is het paradijs op aarde voor fietsers. Spring op je stalen ros en volg wondermooie wegen langs de Mijn-, Fruit- of Bierroute. De Limburgse Kempen vormt dan weer het ideale decor voor prachtige wandelingen. Want hier wisselen kleurrijke bossen af met kabbelende beekjes en uitgestrekte heidevlaktes. Ben je een stadsmus? Dan kun je terecht in Hasselt, Tongeren en Genk. Je shopt er zalig. En je smult er van verrukkelijke Limburgse vlaaien. Uitrusten doe je in je hotel in Limburg. Bij een kasteel of in een stadscentrum? Dat kies je zelf!

Neem een duik in het verleden

Gebeten door geschiedenis? Dan haal je je hart op in Limburg dat het verleden ademt. Voor fans van de klassieke oudheid is Tongeren de place to be. Groet het standbeeld van Ambiorix, wandel langs de authentieke stadsmuren of bezoek het Gallo-Romeinse museum. Ga je liever minder ver terug in de tijd? Trek dan naar Bokrijk. Hier zie je hoe onze voorouders honderd jaar geleden leefden. Ook een aanrader is de mijnsite in Beringen: een uniek industrieel patrimonium. Overnachten doe je in je hotel in Limburg. In de natuur of de stad? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je hotel

Op zoek naar een hotel in Limburg (België)? Je vindt jouw geknipte exemplaar bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En beleef een topvakantie.