Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Lourdes: uw hotel in Lourdes (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Lourdes

We hebben de juiste hotels in Lourdes voor jou

Lourdes is een gezellig dorpje in de Pyreneeën, maar ook een populair bedevaartsoord. Dit is de plek bij uitstek om helemaal tot rust te komen.

Verken de Pyreneeën

Kies je voor een hotel in Lourdes (Frankrijk)? Dan ben je zeker van een prachtige omgeving. Je maakt fantastische wandelingen door de Pyreneeën. Hier bewonder je spectaculaire bergtoppen, maar ook zonnige weides met herdershutten en grazende schapen. Je ontdekt er zelfs grotten met prehistorische rotsschilderingen. Verken je de bergen liever op de fiets? Rij dan zeker eens door Pau, daar voel je gewoon de Tour de France.

Bedevaart naar Lourdes

Elk jaar trekken duizenden gelovigen op bedevaart naar dit dorpje in de Pyreneeën. Want in 1858 zag de veertienjarige Bernadette Soubirous hier de maagd Maria verschijnen. Sindsdien is de grot van Massabielle een bedevaartsoord. Elke avond geniet je er van een feeërieke kaarsenprocessie. Droom je zelf ook van een verschijning? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kies dan voor een hotel in Lourdes. Het station is vlakbij.

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je een hotel in Lourdes? Bij de Notre Dame of liever naast de grot? We hebben het allemaal. Reserveer nu je droomvakantie.