Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Lyon: uw hotel in Lyon (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Lyon

We hebben de juiste hotels in Lyon voor jou

Lyon staat bekend als de hoofdstad van de gastronomie. Je smult er van de heerlijkste gerechten en wijnen. Daarnaast bewonder je er prachtige gebouwen uit het grootse verleden van de stad. Een mix van gastronomie en cultuur … ideaal voor een geslaagde citytrip!

Architecturale parels op Presqu’île

Kies je voor een hotel in Lyon? Bezienswaardigheden in overvloed! Zéker op Presqu’île. Dit eiland tussen de Saône en de Rhône vormt het kloppende hart van de stad. Hier vind je imposante kathedralen en schitterende renaissancegebouwen. Deze architecturale pareltjes dateren uit de zestiende eeuw. Toen Lyon als handelsstad bekend stond om zijn zijde-industrie. Ook zeker doen op dit eiland: flaneren over de Place Bellecour, het derde grootste plein van Frankrijk.

Mix van cultuur en gastronomie

Een hotel in Lyon centrum is het ideale vertrekpunt voor een tocht in de historische binnenstad. Le vieux Lyon, dat barst van de authentieke steegjes, staat niet voor niets op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Gefascineerd door de klassieke oudheid? Bezoek dan zeker de twee antieke theaters van de stad. Ga rond etenstijd naar een van de vele Lyonese eetstraatjes. Hier toveren Franse meesterkoks verrukkelijke gerechten op je bord – mét topwijnen uit de streek.

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Lyon (Frankrijk)? Dat vind je bij ons! Reserveer er nu een tegen een voordelig tarief. En beleef een héérlijke citytrip … in de hoofdstad van de gastronomie.