Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Maastricht: uw hotel in Maastricht (Nederland) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Maastricht

We hebben de juiste hotels in Maastricht voor jou

Wil je er even tussenuit dicht bij huis? Trek dan naar Maastricht. Deze stad in Nederland heeft jou heel wat te bieden: van cultuur, over gastronomie, tot mode. De ideale ingrediënten voor een verrassende citytrip.

Cultuur en avontuur

Maastricht is een stad met een rijke geschiedenis. Dat zie je aan de prachtige pleinen en kerken die er in alle geuren en kleuren blinken. Zeker een bezoekje waard: het Vrijthof. Op deze site vind je de Sint-Servaasbasiliek, de Sint-Janskerk, het Spaans Gouvernement en het Generaalhuis. Mag het voor jou wat avontuurlijker? Duik dan de mergelgrotten van Sint-Pietersberg in. Waar je op ontdekking gaat in een ondergronds labyrint van twintigduizend gangen. Uitrusten doe je in je hotel in Maastricht centrum.

Mode en gastronomie

Maastricht is het paradijs voor fanatieke shoppers. In de verkeersvrije winkelstraten stoot je op de ene na de andere leuke boetiek. Honger gekregen van al dat kuieren? Nestel je dan in een van de vele restaurants en cafés. Hier toveren meesterkoks het beste van de Nederlandse keuken op je bord. ‘s Avonds trek je je terug in je hotel in Maastricht. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je hotel

Wij hebben voor jou meer dan één prachtig hotel te Maastricht in de aanbieding. Maak nu je keuze … en geniet van een voordelig tarief. Jouw garantie voor een fantastische vakantie.