Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Marrakech: uw hotel in Marrakech (Marokko) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Marrakech

We hebben de juiste hotels in Marrakech voor jou

Marrakech: de bruisende Berberstad aan de voet van het Atlasgebergte. Hier kom je terecht in een Arabische sprookjeswereld van buikdanseressen, slangenbezweerders en muilezels. En beleef je de vakantie van je dromen.

Drukke straten, paradijselijke tuinen

Het historische centrum van de stad? Dat is Medina: een labyrint van steegjes, paleizen en moskeeën. Zeker een bezoekje waard is de minaret Koutuobia die hoog boven de stad torent. Het kloppende hart van Medina is … Jeema el Fna. Hier gonst het de hele dag van de bedrijvigheid. Apentemmers, muzikanten en verhalenvertellers maken je het er helemaal naar je zin. Wil je even weg van de drukte? Ga dan wandelen in de paradijselijke Majorelle tuin. Waar kokospalmen, kiosken en waterbekkens jouw pad kruisen. Overnachten doe je in je hotel in Marrakech. All inclusive of niet? Jij kiest!

Pure verwennerij

Marrakech is dé plek bij uitstek om je te ontspannen. Verwen jezelf met een zalige stoom-, schrob-, of massagekuur. Of zet je neer op een terras waar ze je de lekkerste couscous, gebakjes en muntthee voorschotelen. Ook een must do: rondkuieren op de Souks. Shopfanaten halen hier hun hart op aan tapijten, schoenen, kruiden en … zelfs goud! Zin in een dagje luieren? Kies dan voor een hotel in Marrakech met zwembad. En leg je languit in je zonnezetel.

Reserveer nu je hotel

Hotels in Marrakech (Marokko)? Die vind je bij ons. Reserveer nu tegen een voordelig tarief. Jouw garantie voor een droomvakantie.